Villa huren op Ibiza

Ibiza is een ideale bestemming om in een villa te verblijven. Verspreid over het eiland vind je een groot aanbod van villa’s die je rechtstreeks bij de eigenaar of via een tussenpersoon kunt huren. Een mooi voorbeeld hiervan is HuisHurenIbiza. Dit Nederlandse bedrijf heeft zich binnen een paar jaar tijd op weten te werken tot de beste villaverhuurders op Ibiza. Het bedrijf staat in direct contact met de verhuurders en huurders. Je communiceert direct met mensen, zowel per e-mail als via de telefoon. Ze gaan erg selectief te werk bij het samenstellen van hun portfolio, zodat er alleen villa’s met een juiste prijs/kwaliteitsverhouding aangeboden worden. Andere pluspunten zijn de eigen lokale vertegenwoordiging en de SGR-garantie, waardoor je geen financieel risico loopt!

Villa huren duur?

Het imago van Ibiza zorgt er vaak voor dat mensen ten onrechte denken dat het huren van een villa op Ibiza enorm duur is. Voor sommige zeer exclusieve villa’s geldt dat wel, maar de doorsnee villa is veel betaalbaarder dan sommige mensen denken. Zeker als je een wat grotere villa huurt waar je met een grote familie of meerdere gezinnen in overnacht. Zo hebben wij een keer een vakantie op Ibiza gevierd waarbij we een week in een viersterrenhotel in Playa d’en Bossa verbleven en vervolgens een week met een bevriend gezin in een tienpersoonsvilla nabij Santa Eulària overnachtten. De week in het hotel, dat overigens kwalitatief zwaar tegenviel, was ongeveer 20% duurder dan die week in de fantastische villa waar we nog regelmatig met weemoed aan terugdenken. Als we toch eens een loterij wonnen dan zouden we die villa wel willen kopen.

Als je op zoek gaat naar accommodatie op Ibiza dan zou je voor de gein eens moeten kijken wat een viersterren hotel per persoon per nacht kost en wat voor soort villa je zou kunnen huren voor datzelfde geld. Zelfs al zou de villa wat duurder zijn dan heb je nog een paar grote voordelen ten opzichte van een hotel: rust, ruimte, in de meeste gevallen een privézwembad en een vakantiewoning die vaak veel meer sfeer uitademt dan de vaak vrij onpersoonlijke hotelkamers.

Exclusiviteit

Voor wie een ruimer budget heeft en prijs niet de doorslaggevende factor is bij het huren van een huis zijn er prachtig vormgegeven en zeer luxueuze villa’s te huur op Ibiza. De beste villa’s hebben niet zelden ook een adembenemend uitzicht over het eiland of over de zee. Wie in optimale rust en luxe wil genieten van een vakantie zijn er op Ibiza de meest fantastische villa’s te vinden.

Finca

Een klassieke finca op Ibiza huren is volgens velen het echte “ibiza gevoel”. Authentieke charme en rust staan hier centraal. Een finca is een oude boerderij, en staat eigenlijk altijd op het platteland, geeft rust en privacy. Als u een echt gezellige vakantie finca zoekt bent u bij HuisHurenIbiza aan het juiste adres.

Bekijk de sfeervolle finca’s van HuisHurenIbiza

Vakantievilla met eigen zwembad

Klassiek

Ibiza is een veelzijdig eiland. Dit wordt dan ook sterk gereflecteerd in de huizen die er zijn. Voor bijna elk budget is wel wat te vinden. HuisHurenIbiza heeft ook een aantal wat eenvoudigere huizen in het aanbod, vaak gewoon nog in bezit van de lokale Spanjaarden. HuisHurenIbiza zorgt ervoor dat ze de gezellige huizen er tussenuit gepikt hebben!

Bekijk de klassieke villa’s van HuisHurenIbiza

Modern

Dat Ibiza een groot aanbod aan moderne villa’s heeft is voor niemand een geheim. Strak, minimalistisch en met hippe meubels ingericht. Veel van deze moderne huizen staan in het westen, maar ook in noorden en oosten hebben eigenaren een lokale architect hun moderne droomvilla laten bouwen. HuisHurenIbiza heeft een prachtig aanbod. Vaak ook met een schitterend uitzicht over zee.

Bekijk de moderne villa’s van HuisHurenIbiza